Piatra Neamţ: Sindicaliştii şi autorităţile nemţene au plecat de dimineaţă la Iaşi unde are loc şedinţa de Guvern

Piatra Neamţ: Sindicaliştii şi autorităţile nemţene au plecat de dimineaţă la Iaşi unde are loc şedinţa de Guvern

Dascălii nemţeni vor protesta astăzi în faţa guvernanţilor

Delegaţii dascălilor din Neamţ vor să protesteze în capitala Moldovei, în timp ce autorităţile vor să spolicite sprijin guvernanţilor pentru proiectele de dezvoltare ale judeţului

Ştiri pe aceeaşi temă

150 de sindicalişti din învăţământ au plecat spre Iaşi pentru a protesta în faţa guvernanţilor. Îmbarcaţi în trei autocare, dascălii au plecat din Piatra Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ în jurul orei 11 pentru a lua parte la acţiunea programată de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ din această după amiază.

Va fi un miting de protest cu toate caracteristicile lui: cu fluiere, cu pancarte, cu sloganuri. Următoarea măsură la care vom recurge este să pichetăm Prefectura, pe 25 martie", a declarat Gabriela Grigore, secretar general al Sindicatului Liber din Învăţământ Neamţ.

Şi autorităţile au luat drumul capitalei Moldovei pentru a se întâlni astăzi cu premierul şi cu membrii Cabinetului. Prefectul Mihai Archip va solicita suma de cinci milioane de lei pentru continuarea investiţiei de îndiguire a Bistriţei în zona de zăpor, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu va face lobby pentru fondurile necesare refacerii drumului Durău-Izvorul Muntelui şi pentru iluminarea Cheilor Bicazului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările