Piatra Neamţ: Elena Udrea nu ajunge la festivalul „Piatra pe zăpadă”

Piatra Neamţ: Elena Udrea nu ajunge la festivalul „Piatra pe zăpadă”

Elena Udrea a fost prezentă la ediţia de anul trecut a festivalului "Piatra pe zăpadă"

Ministrul turismului a anunţat că pentru ziua de vineri are în program o deplasare în judeţul Hunedoara şi nu poate onora invitaţia primăriei pietrene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Udrea fusese invitată să participe la serbarea organizată de primărie programată să se desfăşoare vineri şi sâmbătă pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ.

„Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului nu se va afla vineri, 4 februarie 2011 la Piatra Neamţ. În programul ministrului Elena Udrea ziua de vineri este alocată unei deplasări în localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara", se precizează în comunicatul oficial al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Cu o săptămână înainte de eveniment, Inspectoratul Şcolar a lansat către directorii şcolilor din Piatra Neamţ o cerere de mobilizare a elevilor pe pârtia de schi pentru ziua de vineri, 4 februarie, la ora 11.00.

„Elevii pot participa la concursurile sportive ce se vor organiza pe pârtia Cozla", era justificarea precizată în solicitarea transmisă de ISJ Neamţ către unităţile şcolare.

„Pregătirile pe care autorităţile locale le fac pentru festivalul «Piatra pe zăpadă» nu au legătură cu sosirea ministrului Elena Udrea, fiind vorba despre un eveniment organizat pentru comunitatea locală", se mai arată în comunicat MDRT.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările