Peste 2000 de afișe împărțite în Neamț de polițiști în campania „Votează legal!”

Peste 2000 de afișe împărțite în Neamț de polițiști în campania „Votează legal!”

Afișele și pliantele sunt distribuite în locurile cu vizibilitate

Până la referendumul din 29 iulie, structurile Ministerului Administrației și Internelor derulează la nivel național campania de informare și conștientizare a cetățenilor intitulată „Votează legal! Mita și votul ilegal înseamnă închisoare!".

Ştiri pe aceeaşi temă

Campania se adresează tuturor cetățenilor români cu drept de vot și, în special, tinerilor care împlinesc 18 ani, celor care votează pentru prima dată.

În județul Neamț, structurile teritoriale ale M.A.I vor desfășura acțiuni de promovare a mesajului campaniei.

„Vor fi postate peste 2.000 de afișe în locuri accesibile, cu grad ridicat de vizibilitate din partea publicului larg precum locații proprii și cele ale partenerilor, gări, stații de autobuz, supermarket-uri, piețe, și vor fi distribuite 10.000 de pliante", a precizat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Acțiunile sunt menite să informeze cetățenii cu privire la prevederile legale și la consecințele nerespectării acestora.  

„Alegătorul care votează de mai multe ori în ziua referendumului riscă închisoarea de la 6 luni la 5 ani dar și tentativa se pedepsește cu închisoare”, se menționează în materialele de campanie.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările