Pensionară hărţuită şi urmărită pas cu pas de fostul coleg de serviciu, care s-a masturbat în faţa ei pe stradă

Pensionară hărţuită şi urmărită pas
cu pas de fostul coleg de serviciu, care s-a masturbat în faţa ei pe stradă

Individul a fost cercetat de Poliţie

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit vinovat de hărţuire după ce a urmărit pe stradă o fostă colegă de muncă, în faţa căreia s-ar fi masturbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia hărţuită şi Neculai Sava (48 de ani), de profesie operator chimist, au fost colegi de serviciu în anii 2012-2013. Încă de când erau colegi, Sava ar fi sunat-o în mod repetat pe victimă, făcând-i propuneri indecente, cu tentă sexuală.

După ce a ieşit la pensie, femeia a fost hărţuită în continuare, fiind contactată în mod repetat de Sava. De pildă, au povestit inclusiv vecinii femeii, bărbatul obişnuia să vină la blocul victimei şi să o sune pe aceasta la interfon, adresându-i cuvinte obscene, cu tentă sexuală. De asemenea, indivudl ar fi urmărit-o o lungă perioadă de timp şi prin oraş.

În octombrie 2015, femeia a formulat o plângere penală. Victima a arătat că individul ar fi scris pe peretele blocului unde locuieşte femeia mesaje vulgare la adresa sa. Într-o zi din toamna anului 2015, când vedea de la piaţă, femeia l-ar fi văzut pe Sava, care o urmărise. În dreptul unui bloc, bărbatul s-ar fi apropiat de ea, şi-a dat jos pantalonii şi s-ar fi masturbat.

„Fiind audiat, în faza de urmărire penală, inculpatul Sava Neculai a precizat că a fost coleg de serviciu cu persoana vătămată şi o cunoaşte foarte bine deoarece natura serviciului făcea ca el să meargă în fiecare zi sau chiar de mai multe ori în aceeaşi zi în laboratorul unde lucra aceasta. Inculpatul a declarat că recunoaşte faptul că a apelat-o telefonic pe A.S. de mai multe ori, însă nu i-ar fi adresat obscenităţi sau propuneri indecente, ci doar o saluta şi o complimenta, precizând că a mers în blocul în care locuieşte persoana vătămată pentru a vorbi cu un alt coleg de serviciu însă, din greşeală, ar fi sunat la interfonul apartamentului persoanei vătămate şi nu ar fi avut alte intenţii faţă de aceasta, aspecte ce nu se confirmă din probatoriul administrat”, se arată în motivarea instanţei. 

Neculai Sava a primit o amendă penală de 4.000 de lei pentru hărţuire. Judecătorii din Piatra Neamţ au mai decis ca bărbatul să îi achite victimei sale daune morale de 1.000 de lei. Decizia a rămas definitivă recent pentru că bărbatul nu a formulat apel. 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: