Părinți denaturați din Piatra Neamț trimiși după gratii pentru că și-au bătut copilul

Părinți denaturați din Piatra Neamț trimiși după gratii pentru că și-au bătut copilul

Fetița a fost dată în îngrijire unui asistent maternal

Doi soți au fost încarcerați în penitenciarul Bacău unde vor executa câte trei ani de detenție pentru că și-au bătut fetița de numai doi ani și au înfomentat-o. Faptele s-au petrecut în urmă cu trei ani, iar de atunci copilul trăiește în grija unui asistent maternal dintr-o comună nemțeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soții Marius (34 de ani) și Elena Anghel (27 de ani) au fost ridicați de polițiști  vineri, 18 mai, oamenii legii punând în executare mandatele de arestare emise de Judecătoria Piatra Neamț.

Marius Anghel a fost condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare, iar soția sa, Elena a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Cei doi vor sta după gratii pentru  comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și lovire sau alte violențe.

„Au exercitat asupra fiicei lor repetate acte de violență, au lăsat-o nesupravegheată și lipsită de hrană. În data de 25 iulie 2009, ca urmare a actelor de violență fizică, minora a suferit leziuni ce au necesitat 6 - 7 zile de îngrijirii medicale", a precizat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

La patru luni după ce s-au petrecut faptele, fetița a fost dată în îngrijire unui asistent maternal din satul Budești, comuna Făurei.

Cei doi soți au în total șase copii, ultimul adus pe lume anul acesta. Patru dintre ei, cu vârste între 6 și 14 ani au fost lăsați în grija bunicilor, părinții neacceptând ca aceștia să ajungă în plasament.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările