Nemțeanul Costel Enache versus „neamțul” Reghecampf . Cine câștigă duelul antrenorilor tineri în Concordia-Ceahlăul?

Nemțeanul Costel Enache versus „neamțul” Reghecampf . Cine câștigă duelul antrenorilor tineri în Concordia-Ceahlăul?

Costel Enache

Tehnicianul de la Ceahlăul trebuie să găsească variante pentru a suplini absența lui Achim, suspendat pentru jocul de luni seară de la Chiajna. În locul lui Jovic, și el suspendat, poarta nemțenilor va reveni danezul Villdasen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meciul de luni, de la Chiajna, înseamnă și confruntarea tactică a doi dintre cei mai tineri antrenori din Liga I.

În timp ce Costel Enache (39 de ani) a împlinit un an de când conduce de pe bancă formația galben-negrilor, Laurențiu Reghencampf (37 de ani) a reușit în cele câteva etapele din acest an să redreseze situația echipei nou-promovate cu victorii  „grele" împotriva campioanei Oțelul, Rapidului (la Chiajna) sau Petrolului (în deplasare).

„Laurențiu este un antrenor cu carismă, care are un avantaj foarte mare pentru că a jucat în străinătate unde mentalitatea și cultura fotbalistică sunt un pic mai avansate și el poate gestiona situațiile din fotbal mult mai mușor. E un antrenor capabil ", a spus Enache în avanpremiera jocului.

Partida Concordia Chiajna - Ceahlăul Piatra Neamț este programată să aibă loc luni, 2 aprilie, de la ora 19.00Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările