Neamţ: Familia Mararu cere despăgubiri materiale şi daune morale de la Falău (Update)

Neamţ: Familia Mararu cere despăgubiri materiale şi daune morale de la Falău (Update)

Falău ar putea afla astăzi ce pretenţii băneşti are familia Mararu

Tribunalul Neamţ a reluat judecarea lui Cristian Chilat pentru asasinarea lui Gheorghe Mararu.

Ştiri pe aceeaşi temă

La termenul de astăzi al procesului nu a fost prezent Bogdan Mararu, fratele victimei atacului din Cafe Latino. În sala de judecată a fost prezentă însă Alina Ionela Mararu, soţia interlopului ucis pe 14 noiembrie 2010 de Cristian Chilat. Văduva a fost însoţită de socrii şi de avocatul angajat să-i reprezinte în proces.

Atât Alina Mararu, cât şi fratele lui Gheorghiţă Mararu au solicitat sume consistente ca daune şi despăgubiri de la Falău. Citiţi mâine în Adevărul, suplimentul local Moldova, ce pretenţii au membrii familiei Mararu de la asasin.

..........................................

Astăzi, de la ora 11.00, Tribunalul Neamţ va judeca un nou termen din dosarul asasinării lui Gheorghe Mararu de către Cristian Chilat, poreclit Falău. Instanţa este la cel de-al patrulea termen, după ce pe 8 aprilie doar a menţinut starea de arest, iar pe 11 mai a amânat judecarea cauzei, la cererea inculpatului, pentru a primi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie răspunsul la cererea de strămutare.

Gheorghe Mararu a fost asasinat cu mai multe focuri de pistol într-o cafenea din centrul oraşului, duminică 14 noiembrie la prânz. Fratele lui Bogdan a fost atins şi el de un glonţ şi a fost rănit superficial.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările