Neamţ: Două accidente mortale în trei ore, la Bicaz Chei (FOTO)

Neamţ: Două accidente mortale în trei ore, la Bicaz Chei (FOTO)

Fetiţa a fost accidentată mortal

Două persoane din Bicaz Chei au murit, ieri după-amiază, fiind zdrobite de maşini în două accidente produse într-un interval de trei ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Claudia (9 ani) a fost surprinsă, la ora 18.00, de un consătean aflat la volan pe când traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.


Autorul accidentului, Florin D. (24 de ani), a ieşit bine la testul pentru băuturile alcoolice, dar urmează să se stabilească viteza cu care rula, mai ales că drumul era în aliniament.

Florin D. şoferul maşinii implicate în accident:


Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Mascaţii au venit să calmeze rudele unui copil ucis într-un accident de maşină (FOTO)

După trei ore, Aurel C. (49 de ani) a murit pe o uliţă de acces la cimitirul din Bicaz Chei, la ora 21.00, din cauză că şi-a lăsat autoutilitara ARO în pantă fără să o asigure. Aceasta s-a pus în mişcare şi l-a zdrobit, provocându-i răni mortale. Conform inspectorului Lelian Andrieş de la Serviciul Circulaţie Rutieră al Inspectoratului de Poliţie Neamţ, acest accident nu intră sub incidenţa legilor circulaţiei pe drumurile publice. „Uliţa de acces la cimitir nu este încadrată în categoria drumurilor publice“, a precizat Lelian Andrieş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările