Ministrul Sănătăţii vizitează vineri Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. În judeţ sunt 202 cazuri de coronavirus

Ministrul Sănătăţii vizitează vineri Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. În judeţ sunt 202 cazuri de coronavirus

Nelu Tătaru FOTO Mediafax

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru se va afla vineri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca nunmăr de îmbolnăviri cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Managerul interimar al spitalului, Florin Apostoae, a fost demis de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care este prezent în judeţ pentru evaluarea situaţiei.
Unitatea medicală din Neamţ este un alt focar, după ce 70 de cadre medicale de află în autoizolare şi alte 24 sunt conformate pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, mai multe îmbolnăviri s-au semnalat în rândul pacienţilor care erau îngrijiţi în unitatea medicală. 
 
 
”Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii se va afla astăzi în judeţul Neamţ, acolo unde va verifica situaţia din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
 
Ministrul Sănătăţii va discuta cu autorităţile administrative şi medicale locale, dar şi cu personalul medical din unitatea sanitară”, anunţă Ministerul Sănătăţii.
 
Nelu Tătaru va fi însoţit de  coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei.
 
Conform celor mai recente date, judeţul Neamţ înregistrează 202 cazuri de COVID-19, situându-se pe poziţia a cincea la nivel naţional.
 
Ministrul Sănătăţii a făcut vizite la Suceava, Arad, Constanţa, Braşov, Deva şi Sibiu. La Suceava şi la Deva au fost instalaţi la conducere medici militari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: