Lou Bega deschide Târgul de Crăciun la Piatra Neamţ. Ce notă de plată trebuie achitată pentru un show cu Mambo No. 5

Lou Bega deschide Târgul de Crăciun la Piatra Neamţ. Ce notă de plată trebuie achitată pentru un show cu Mambo No. 5

Lou Bega, un artist în vogă la începutul anilor 2000

Târgul de Crăciun la Neamţ va fi inaugurat vineri, 7 decembrie, cu un concert al artistului care era în vogă la începutul anilor 2000.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul german Lou Bega va concerta vineri, 7 decembrie, în deschiderea Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ organizat pe platoul Curţii Domneşti de Consiliul Judeţean (prin Centrul pentru Cultură şi Arte) şi Primăria municipiului. 
 
Evenimentul va debuta la ora 18.00 cu un spectacol al copiilor de la clasa de muzică uşoară a Şcolii Populare de Artă şi recitalul formaţiei „Los Anonimos“. Atracţia serii va fi concertul pe care îl va susţine artisul german Lou Bega (David Lubega), cunoscut pentru hiturile din anii 1999-2000 Mambo No. 5 sau I Got a Girl.
 
Pentru a-şi asigura serviciile artistului aflat în topurile de muzică de acum două decenii, Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare a încheiat cu firma International Artist Management SRL un contract în valoare de 76.966 de lei (circa 16.700 de euro). Achiziţia s-a făcut pe 1 noiembrie, prin SEAP, metoda fiind cumpărare directă. Banii reprezintă onorariul artistului şi biletele de avion, iar show-ul artistului va trebui să dureze minim 45 de minute. Prin comparaţie, un concert al Andrei susţinut în 2017 la evenimentul Vacanţele Muzicale din Piatra Neamţ a costat 12.000 de euro.  
 
Târgul de Crăciun la Neamţ a ajuns la a III-a ediţie şi va fi deschis în perioada 7 decembrie 2018 - 5 ianuarie 2019. La fiecare sfârşit de săptămână (vineri, sâmbătă şi duminică) publicul va fi invitat la spectacole de colinde, datini şi obiceiuri şi concerte ale unor artişti locali şi invitaţi (Roxana Nemeş, Heaven, Oana Radu, etc). 
 
citeste totul despre: