Hochei cu măturoaie în loc de crose la festivalul „Piatra pe zăpadă” VIDEO şi FOTO

Hochei cu măturoaie în loc de crose la festivalul „Piatra pe zăpadă” VIDEO şi FOTO

Hochei cu măturoaie

A treia zi a evenimentului desfăşurat pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ a fost dedicată jocurilor şi concursurilor distractive. Vineri şi sâmbătă, participanţii s-au întrecut la schi alpin şi snowboard.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte şi: FOTO Amatorii de schi au făcut show pe pârtia din Neamţ. Vezi aici programul festivalului „Piatra pe Zăpadă"

Aproximativ 300 de copii, în cea mai mare parte elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamţ au concurat la probele distractive propuse de organizatori precum trasul sforii, mersul pe schiuri cu oul în lingura de lemn sau hochei cu măturoaie.


Click pe poze pentru fotogalerie

Vezi şi: Asii schiului se întrec la slalom urias pe pârtia din Piatra Neamț GALERIE FOTO

Unul din cele mai atractive jocuri a fost hochei cu măturoaie în care componenţii celor două echipe trebuiau să trimită pucul (o minge) în poarta adversă.

Derdeluşul de lângă instalaţia de telescaun a fost de asemenea, o atracţie preferată de copiii veniţi duminică pe Cozla. Zeci de copii şi părinţi au ales pista pe care urmează să fie amenajată pârtia destinată schiorilor începători pentru a se da cu sania, cu sacul sau cu placa de snowboard.Click pe poze pentru fotogalerie


Intră pe neamt.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Neamţ
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările