FOTO Coliba din copac, ciudatul adăpost descoperit de poliţişti într-un oraş din România. De ce erau periculoşi locatarii

FOTO Coliba din copac, ciudatul adăpost descoperit de poliţişti într-un oraş din România. De ce erau periculoşi locatarii

Cei doi locatari ai adăpostului amenajat într-un copac FOTO: Poliţia Locală

Poliţiştii Locali din municipiul Piatra Neamţ au evacuat două spaţii care serveau ca adăpost pentru oamenii străzii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Locali din Piatra Neamţ au fost solicitaţi în această săptămână să intervină pentru a evacua o serie de spaţii în care îşi făceau veacul oamenii străzii. 
 
„În cadrul unei acţiuni specifice, Poliţiştii Poliţiei Locale Piatra Neamţ - Biroul Ordine Publică - au depistat în doar două zile, mai multe persoane fără adăpost care locuiau în spaţii improvizate, devenite adevărate focare de infecţie“, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Locale. 
 
Astfel, o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra Neamţ, au fost găsiţi miercuri, 20 martie, dormind într-o centrală termică dezafectată din oraş. Cei doi au fost identificaţi şi conduşi ulterior la Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranţa, însă au refuzat cazarea în spaţiul respectiv. 
 
În zorii zilei de joi, 21 martie, agenţii Poliţiei Locale au găsit două persoane, un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamţ, şi o femeie, de 26 de ani, din Roman, care se adăposteau într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla. 
 
 „Zona era plină de deşeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde şi la casele de pe strada din imediata apropiere“, au menţionat reprezentanţii Poliţiei Locale din Piatra Neamţ.
 
Coliba din copac FOTO: Poliţia Locală Piatra Neamţ 
 
Cele două persoane au fost  identificate şi predate reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Piatra Neamţ pentru a fi cazate în Centrul pentru persoane fără adăpost.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: