Femeie de 61 de ani, din Roznov, dispărută de trei zile. Poliţiştii din Neamţ au dat-o în căutare naţională

Femeie de 61 de ani, din Roznov, dispărută de trei zile. Poliţiştii din Neamţ au dat-o în căutare naţională

Liliana Viorica Chistol FOTO IPJ Neamţ

Dispariţia nemţencei Liliana Viorica Chistol a fost semnalată de familie joi, 12 septembrie, însă femeia ar fi plecat de la domiciliu şi a dispărut fără urmă încă de marţi, 10 septembrie. Polişiştii au căutat-o, joi şi vineri, în oraşul Ronov, pe cîmpurile din zonă şi în localităţile învecinate.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au fost sesizaţi, la data de 12 septembrie,  de către un bărbat, de 38 de ani, din Roznov, despre faptul că, la data de 10 septembrie 2019, mama sa Liliana Viorica Chistol, de 61 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate 50 – 60 de kilograme, ochi albaştri-verzui, păr scurt grizonat.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un tricou alb, cămaşă albastră din piele întoarsă, vestă albă, pantaloni gri, fiind încălţată cu adidaşi crem cu negru.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza oraşului Roznov şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Dispariţia femeii a fost înregistrată şi în baza de date naţională.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: