Farsa macabră făcută la 112. Cu ce mesaj sinistru a păcălit un tânăr echipajele de la ISU şi Ambulanţă

Farsa macabră făcută la 112. Cu ce mesaj sinistru a păcălit un tânăr echipajele de la ISU şi Ambulanţă

Forţele de intervenţie s-au mobilizat după anunţul la 112

În dimineaţa de miercuri, 26 decembrie, un apelant a făcut un anunţ la numărul unic pentru apeluri de urgenţă, care ulterior s-a dovedit a fi fals.

Un apelant la 112 a anunţat producerea unui accident cumplit care ar fi avut loc miercuri dimineaţă, 26 decembrie, în jurul orei 5.00. Dispeceratul Integrat ISU - Ambulanţă al judeţului Neamţ a fost anunţat, prin „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Tazlău. 
 
Cel care a alertat autorităţile susţinea că evenimentul rutier a avut loc într-o zonă împădurită, spre o cabană, şi au fost implicate două autoturisme. Din relatarea apelantului reieşea că în urma coliziunii au rezultat 4 victime, dintre care două erau încarcerate.
 
Pompierii au trimis la faţa locului o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ însă, atunci când au ajuns în zona indicată, salavatorii au constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.
 
Apelantul este un tânăr de 19 ani, care a fost identificat şi preluat de un echipaj de Poliţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: