Expoziția „Mediterana” pe simezele bibliotecii județene Neamț

Expoziția „Mediterana” pe simezele  bibliotecii județene Neamț

Expoziția are loc în sala Cupolă a Bibliotecii „GT Kirileanu” din Piatra Neamț

Iubitorii de pictură sunt invitați joi după amiază la vernisajul expoziției realizate de artista Viorica Ciucanu. Autoarea spune, în limbaj plastic, povestea călătoriilor sale în țările de pe țărmul mării Meditarane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pânzele Vioricăi Ciucanu deschid o lume a emoţiei întâlnirilor cu locuri încărcate de semnificaţii („Strada Picasso”, „Coloanele Gaudi”), cu rezonanţe specifice („Flamenco”, „Fiesta”) şi, nu în ultimul rând, cu nostalgia („Simfonie neterminată").

Absolventă a Şcolii Populare de Artă la clasa profesorului Arcadie Răileanu şi participantă la numeroase ateliere de creaţie în domeniu, artista propune acum, după alte 17 expoziţii de grup, a treia sa „personală", lucrările sale aflându-se şi pe simezele unor galerii din Canada şi Germania.

Micuţii studiază teatrul, iar adulţii artele plastice la Şcoala Populară

Vernisajul expoziţiei „Mediterana", în care sunt reunite 29 de lucrări ale plasticienei nemţene Viorica Ciucanu va avea loc joi, 23 februarie, de la ora 16.30, în sala „Cupolă" a la Bibliotecii Județene „GT Kirileanu".

Intră pe neamt.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informații din Neamț
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările