VIDEO Dragnea, huiduit la Piatra Neamţ de un protestatar. „Penalule, ieşi afară, javră ordinară!”, i-a strigat din faţa hotelului bărbatul revoltat

VIDEO Dragnea, huiduit la Piatra Neamţ de un protestatar. „Penalule, ieşi afară, javră ordinară!”, i-a strigat din faţa hotelului bărbatul revoltat

Protestatarul l-a huiduit pe Dragnea din uşa hotelului

Preşedintele PSD Liviu Dragnea se află în acest week-end  la Piatra Neamţ pentru a conduce lucrările Biroului Permanent Naţional şi ale Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri după amiază, liderul PSD Liviu Dragnea a fost apostrofat şi înjurat de un protestatar care a venit la hotelul unde avea loc şedinţa conducerii naţionale a partidului. În timp ce preşedintele social-democraţilor răspundea întrebărilor ziariştilor de la posturile de televiziune, un bărbat a început să vocifereze la adresa PSD şi a lui Dragnea.
 
Forţele de intervenţie ale firmei care asigură paza hotelului l-au evacuat pe individul extrem de nervos, şi nu l-au mai lăsat să pătrundă în hotel. De afară, din faţa uşilor, acesta a continuat să strige: „PSD-iştilor, aţi distrus România!”, „Trădătorilor”, „La puşcărie!”, „Un penal care răspunde la PSD şi eu de ce sunt aici? Din cauza hoţilor, a trădătorilor de ţară, au distrus tot în România!”
 
Ţinta protestatarului era chiar Liviu Dragnea, căruia i-a strigat din toţi rărunchii: „Penalule, ieşi afară, javră ordinară!” 
sursa video: stiri-neamt.ro
 
 
După ce a intrat în dialog cu o jurnalistă, acesta şi-a declinat identitatea spunând că se numeşte George Marius Zănoagă şi că este din Piatra Neamţ. El a negat că este membru PNL şi a precizat că este total nemulţumit şi de  fostul primar Gheorghe Ştefan. 
 
„Sunt contra penalului Ştefan şi a penalului PSD. Nu ştim ce-a făcut şi Pinalti? Nu vedeţi că toţi sunt la fel, fură toţi. Nu există Justiţie în ţara asta. Ai bani, faci ce vrei, asta-i România în 2016”, a mai spus Zănoagă.
 
Echipajul de Poliţie chemat pentru a aplana scandalul a ajuns după ce protestatarul plecase. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările