Doi tineri din Neamţ, acuzaţi că au violat o adolescentă după ce i-au oferit de băut la discotecă

Doi tineri din Neamţ, acuzaţi că au violat o adolescentă după ce i-au oferit de băut la discotecă

O adolescentă de 18 ani din oraşul Roznov, judeţul Neamţ, a reclamat la Poliţie că a fost violată de doi tineri care se oferiseră să o ducă acasă. Conform acuzaţiilor, fapta s-ar fi petrecut pe un câmp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri din Neamţ sunt cercetaţi în urma unei reclamaţii de viol formulate de o adolescentă de 18 ani din oraşul Roznov. Fata le-a spus poliţiştilor că în noaptea de sâmbătă spre duminică (3/4 octombrie) a fost împreună cu o prietenă la discotecă, unde i-a cunoscut pe cei doi tineri, unul de 16 ani, celelălalt de 26 de ani, care le-au ţinut companie şi le-au oferit băuturi alcoolice. 
 
Din primele date ale anchetei a reieşit că băieţii le-au propus fetelor să le ducă acasă cu o maşină, dar pe drum fetelor li s-a făcut rău. Acestea i-au cerut tânărului de 26 de ani care se afla la volan să oprească, iar una din tinere a ieşit afară, pentru a lua aer. Ea susţine că a fost violată în câmp de ambii tineri care au profitat de starea în care se afla.
 
Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi, iar instanţa va decide astăzi, 5 octombrie, cu privire la impunerea măsurii arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: