Dănuţ Andruşcă, după ce Adrian Ţuţuianu l-a făcut prost: „Aştept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată“

Dănuţ Andruşcă, după ce Adrian Ţuţuianu l-a făcut prost: „Aştept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată“

Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei şi Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a reacţionat după ce în presă a apărut o înregistrare audio în care Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmbiviţa, l-a făcut prost.

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a venit cu o replică apariţia în presă a înregistrării audio în care era insultat de Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa. Ulterior, Ţuţuianu a declarat, la România TV, că sunt înregistrări „trunchiate” din şedinţe pe care le-a avut cu primari şi consilieri judeţeni, care au fost „livrate prelucrate”, cu pasaje scoase din context. 
 
„Aştept ca dl. Ţuţuianu să explice întregul context în care au fost făcute declaraţiile respective, precum şi care sunt pasajele scoase din context şi care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia sa a spus că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Aştept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent şi bine-crescut, dar îi rog pe toţi cei tentaţi să nu confunde toleranţa mea. Totul are o limită.
 
Cred că PSD nu duce lipsă de duşmani în afara partidului, ca să existe şi duşmănii interne de o asemenea amploare, exprimate într-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat şi cu atât mai puţin unui fost ministru”, a declarat Dănuţ Andruşcă, ministrul Economiei pentru site-ul ziartarguneamt.ro.
 
Conform unor fragmente din înregistrări prezentate marţi seară de România TV, Adrian Ţuţuianu a declarat că ministrul Economiei „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el“, iar singura legătura a acestuia cu economia este faptul că „a avut o vulcanizare“: 
 
„De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamţ, preşedintele de organizaţie. (neinteligibil) ...un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsaţi-mă voi cu ale voastre nu ştiu ce. Şi i-am spus Domnul..., cum îl cheamă pe ăsta, Arsene...Dumneata să vii să vorbeşti cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele.
Deocamdată la Neamţ sunt majoritate. Şi, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare“. 
 
În aceeaşi înregistrare, liderul PSD Dâmboviţa a calificat o tragedie atât schimbarea a trei prim-miniştri de către PSD, cât şi calitatea Guvernului:
 
„Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la preşedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu ştiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuţe. Schimbarea a trei prim-miniştri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniştri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: