Crime sinistre. Drumul spre moarte şi ultima zi din viaţa mamei şi a fiicei de 5 ani. După 15 ani, doar scheletul copilei a fost descoperit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urmă cu mai mulţi ani, poliţiştii le-au dat în urmărire pe cele două victime FOTO Poliţia Română
În urmă cu mai mulţi ani, poliţiştii le-au dat în urmărire pe cele două victime FOTO Poliţia Română

Un individ a fost arestat, fiind acuzat că şi-a ucis soţia şi fiica de 5 ani, doar scheletul copilei fiind descoperit în curtea casei din oraşul Târgu Neamţ

Antonio Ilie Arhip, de 51 de ani, din Târgu Neamţ, care este

acuzat că şi-a ucis fosta nevastă, cât şi fiica de 5 ani, în urmă cu 15 ani, a fost arestat preventiv de magistraţii Tribunalului Neamţ, detalii şocante ieşind la iveală în acest orbil caz. 

Unul petrecut cu ani în urmă, dar care a fost rezovat parţial de anchetatori, doar scheletul minorei fiind descoperit. Totul a ieşit la iveală la un deceniu şi jumătate de la dispariţia fostei neveste a lui Arhip, Magdalena Ursu, de 26 de ani, din Buhuşi, judeţul Bacău şi al fiicei celor doi, Andreea. 

Pe 19 octombrie 2021, în urma unei sesizări, anchetatorii au descins acasă la acuzat, descoperind cadavrul copilei. Era îngropat la o adâncime de jumătate de metru. Oamenii legii presupun că individul ar fi ucis-o şi pe fosta soţie, cel mai probabil cadavrul fiind îngropat tot prin preajma casei, în curte sau în grădină. 

Se pare că e o chestiune de timp până cînd va fi descoperit. Dacă toate acestea se adeveresc şi inculpatul va fi găsit vinovat de o dublă crimă, el şi-ar putea petrece toată viaţa în închisoare. Despre cele două victime, se spune că au dispărut pe 8 decembrie 2006. Femeia era despărţită de soţ, care domicilia în Târgu Neamţ, obţinând custodia copilei rezultată din mariaj, mama şi fiica întorcându-se la părinţii din Buhuşi. 

În ziua fatidică, cele două au ieşit în oraş cu tatăl copilei, pentru a-i cumpăra celei mici nişte hănuţe. Cel mai probabil, gândul de a suprima viaţa victimelor a prins contur în mintea bărbatului cu o zi înainte. Pe 7 decembrie 2006, Magdalena Ursu, însoţită de un executor judecătoresc, s-a deplasat la domiciliul fostului soţ, ocazie cu care Antonio Arhip i-a încredinţată  fetiţa. Fusese pusă în executare o sentinţă civilă din 26 noiembrie 2006, prin care custodia copilului îi era acordat mamei. 

În aceeaşi zi, pe 7 decembrie 2006, femeia şi-a luat copilul şi s-a întors la casa părintească, la Buhuşi. Pe 8 decembrie, tatăl a venit la uşa lor şi nu se ştie cum a reuşit să le convingă să meargă la cumpărături. Au plecat spre moarte, pentru că de atunci nu au mai fost văzute. Tatăl a fost audiat, dar în mod constant a susţinut că a fost în oraş, cu ambele, însă în aceeaşi zi s-au despărţit, mama şi fiica plecând spre domiciliul bunicului matern, iar el s-a întors acasă, la Târgu Neamţ. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Un român s-a legat în lanţuri la Curtea de Casaţie din Roma: „Avocaţii, nişte trântori, mai urmează să mă împuşte“ VIDEO

Cum a fost devalizată Poşta Română de către Pinalti şi foştii directori. Sentinţe şi nota de plată

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite