Crimă sadică, l-au mutilat cu o pavelă! Oamenii străzii au chefuit şi s-au omorât între ei

Crimă sadică, l-au mutilat cu o pavelă! Oamenii străzii au chefuit şi s-au omorât între ei

Victima infracţiunii a fost descoperită de un locatar FOTO Ziarpiatraneamţ.ro

Victima unei crime, un om al străzii, a sfârşit mutilată cu o pavelă după ce a chefuit cu alcool de Paşti, împreună cu tovarăşii de pahar.

 
O anchetă ce vizează identificarea autorului sau autorilor unei crime a fost declanşată astăzi, 3 mai 2021, de către poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, după ce corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit sub scările de la intrarea într-un bloc din Piatra Neamţ. 
 
Despre acest caz anchetatorii au fost înştiinţaţi în această dimineaţă printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, după ce un locatar din respectivul imobil, situat pe bulevardul Traian, a descoperit cadavrul care prezenta urme de violenţă în zona capului. Cele sesizate s-au adeverit, iar în scurt timp un cerc de suspecţi era deja întocmit. 
 
„La data de 03 mai a.c., cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ au fost solicitare să intervină în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, a fost găsită decedată la subsolul unui bloc din municipiul Piatra Neamţ. Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ“, a comunicat Poliţia Neamţ. 
 
Ancheta avea să stabilească faptul că persoana decedată, un bărbat în vârstă de 42 de ani, făcea parte din categoria celor fără adăpost, care îşi petrecea timpul în preajma unei pieţe din zona bulevardului amintit, trăind de pe urma unor expediente. 
 

Ucis cu o pavelă sau o bucată de bordură din beton

 
Ca în multe alte situaţii ale unor oamenii ai străzii, şi în cazul victimei omorului de la Piatra Neamţ consumul de alcool era ceva coditian. Numai că, în ultimele zile, cantitatea de licori bahice a fost foarte
mare, în compania unor cunoscuţi. 
 
Cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool, între tovarăşii de pahar a izbucnit un conflict spontan în noaptea de 2/3 mai, iar victima a fost lovită cu  un obiect contondent, leziunile provocate ducând în
scurt timp la deces. Din primele date ale anchetei, bărbatul ar fi fost agresat cu o pavelă sau o bucată dintr-o bordură de beton, loviturile vizând zona craniului.
 
Echipa de criminalişti, care a fost constuită pentru elucidarea circumstanţelor în care s-a petrecut această crimă, are deja nişte suspecţi, doi bărbaţi tot din categoria celor fără adăpost. Urma ca în urma audierilor să se stabilească dacă omorul a fost comis de o singură persoană, sau dacă la fapta de violenţă extremă au acţionat ambii.
 
Despre cel ucis se mai ştie că a avut destule sancţiuni contravenţionale, toate pentru comiterea unor fapte din sfera celor ce reglementează normele de convieţuire socială. Una dintre ele, din vara anului trecut, a fost o amendă de 1.000 de lei, pentru că autorul a fost prins în centrul oraşului gol puşcă, făcând baie sub burlanul unui bloc în timpul unei ploi.
 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 
 
 . 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările