Copii recuperaţi dintr-o colibă improvizată pe malul unui râu. Ce au mai descoperit poliţiştii locali din Piatra Neamţ

Copii recuperaţi dintr-o colibă improvizată pe malul unui râu. Ce au mai descoperit poliţiştii locali din Piatra Neamţ

Un echipaj al Poliţiei Locale Piatra Neamţ a găsit patru persoane, dintre care doi minori, într-o locuinţă improvizată pe malul râului Bistriţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru persoane, între care doi copii în vârstă de doi, respectiv patru ani, au fost găsite într-o colibă înjghebată pe malul râului Bistriţa, în apropierea ştrandului din Piatra Neamţ. Cei doi copii locuiau în aceste condiţii împreună cu mama lor, respectiv cu un bărbat, concubinul femeii. 
 
Descoperirea a fost făcută de poliţiştii locali, sesizaţi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială.
 
„Atât bărbatul, cât şi concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de doi, respectiv patru ani, au fost conduşi la Centrul Social «Împreună» din Piatra Neamţ, pentru a fi cazaţi şi pentru a beneficia de măsurile de asistenţă socială care se acordă în astfel de cazuri. Adăpostul improvizat a fost desfiinţat, iar zona urmează să fie salubrizată“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.  
 
În aceeaşi zi, pe 23 mai, poliţiştii locali au găsit doi bărbaţi care locuiau într-un cort improvizat în spatele unei grădini de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul reşedinţă de judeţ. 
 
„Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, au fost puşi să demoleze locuinţa improvizată şi li s-a pus în vedere să se deplaseze către localităţile de domiciliu, oraşul Roznov şi comuna Girov“, au mai menţionat
poliţiştii locali.  
 
În luna martie, agenţii au descoperit un bărbat de 46 de ani, din Piatra Neamţ, şi o femeie, de 26 de ani, din Roman, care se adăposteau într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla. Zona era plină de deşeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde şi la casele de pe strada din imediata apropiere.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: