Cine este femeia împuşcată în inimă de soţ şi de ce se mutase recent la părinţi

Cine este femeia împuşcată în inimă de soţ şi de ce se mutase recent la părinţi

Gabriela Zănoagă  FOTO: Facebook

Crima a fost comisă sâmbătă seara, în comuna Fărcaşa din judeţul Neamţ. După ce a comis fapta, bărbatul a dat bir cu fugiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia omorâtă sâmbătă seara, cu sânge rece, de soţul ei de care se despărţise recent, se numeşte Gabriela Zănoagă şi are 35 de ani.

Potrivit presei (Observator, Naţional), în luna ianuarie femeia a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat în casa părinţilor ei, sătulă de certurile frecvente pe care le avea cu bărbatul ei.

Sâmbătă seara, însă, acesta a intrat peste ea în casă şi a ucis-o cu o armă artizanală de vânătoare.

Gabriela Zănoagă era singură în casă în momentul producerii tragediei. După ce a comis fapta, Gheorghe Zănoagă, de 42 de ani a fugit de la faţa locului, fiind găsit după câteva ore ascuns într-un grajd de animale.

Poliţiştii au găsit asupra lui şi arma crimei. Bărbatul a fost reţinut iar în cursul zilei de duminică va fi propus pentru arestare preventivă pentru infracţiunea de omor.

Cadavrul femeii a fost preluat şi dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Gabriela şi Gheoghe Zănoagă aveau împreună doi copii, o fată şi un băiat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările