Centrul oraşului Piatra Neamţ blocat de maşini timp de 15 minute. Oamenii au scandat: "Vrem autostrăzi!" FOTO

Centrul oraşului Piatra Neamţ blocat de maşini timp de 15 minute. Oamenii au scandat:

Şoferii au oprit maşinile în centrul oraşului timp de 15 minute FOTO: Florin Jbanca

Şoferii au oprit maşinile şi au clacsonat timp de 15 minute în semn de solidaritate cu iniţiativa civică "România vrea autostrăzi".

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul municipiului Piatra Neamţ a fost blocat rutier vineri, 15 martie, începând cu ora 15.00 de sute de maşini, şoferii acestora alăturându-se astfel campaniei civice România vrea autostrăzi.

La ora la care omul de afaceri Ştefan Mandachi inaugura primul metru de autostradă, construit de el pe un teren din judeţul Suceava, pe bulevardele din Piatra Neamţ nu se mai putea circula.

Maşinile, aliniate bară la bară, blocau patrulaterul rutier format din bulevardele Decebal - Mihai Eminescu - Piaţa Ştefan cel Mare - Republicii, iar şoferii clacsonau încontinuu, şi strigau "Vrem autostrăzi!".

 În zona din faţa Teatrului Tineretului, acestora li s-au alăturat şi câţiva zeci de pietoni, unii cu pancarte, iar la scurt timp a ajuns la faţa locului şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

După 15 minute de protest, şoferii au pornit maşinile, iar circulaţia s-a reluat fără incidente.   

     

 

    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: