A cincea zi de proteste la Piatra Neamț. Oamenii au înfruntat gerul crunt ca să scandeze lozinci anti-Băsescu FOTOGALERIE

A cincea zi de proteste la Piatra Neamț. Oamenii au înfruntat gerul crunt ca să scandeze lozinci anti-Băsescu FOTOGALERIE

Grupul de protestatari a afișat mesaje antiprezidențiale colorate

Câteva zeci de pietreni au ieșit miercuri, 18 ianuarie, ca să-și exprime nemulțumirile față de guvernanți. Protestatarii și-au pregătit mesaje imprimate pe coli portocalii și au agățat covrigi în vârf de băț, în semn de sărăcie.   

Manifestația care nu a fost autorizată de primărie a început în jurul orei 16.00 în zona dintre Prefectură și sediul Teatrului Tineretului.

Pe un ger de aproape minus 10 grade, circa 50 de persoane prezente la începutul protestului au strigat „Jos Băsescu!" și i-au îndemnat pe concitadini să li se alăture la miting: „Nu stați la balcoane, că murim de foame!", „Veniți cu noi, ca la 22!".

Aproape fiecare dintre manifestanți a purtat coli albe sau portocalii pe care erau inscripționate mesaje de nemulțumire la adresa președintelui sau a Guvernului: „Jos Guvernul trădător!", „Jos dictatura!", „Nu votului prin corespondență!".

Cel mai mic dintre participanții la protest, un copil de circa 5 ani, flutura un drapel tricolor și purta agățată de gât o foaie de hârtie  pe care era scris mesajul „Cu Băsescu la ciolan, voi ajunge un golan".Click pe poze pentru fotogalerie


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: