Ce spune şeful PSD Neamţ despre filmarea în care apare dezbrăcat în compania unei tinere: "trucaj"

Ce spune şeful PSD Neamţ despre filmarea în care apare dezbrăcat în compania unei tinere:

Stop cadru din înregistrarea compromiţătoare făcută publică SURSA: mesagerulneamt.ro

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, apare într-o înregistrare în timp ce întreţine relaţii intime cu o tânără. Parlamentarul susţine că adversarii politici s-au folosit de un trucaj video pentru a-l discredita.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrarea compromiţătoare în care apare preşedintele PSD Neamţ a fost difuzată joi seară de postul de televiziune EST TV Neamţ şi preluată ulterior în ediţia electronică a săptămânalului Mesagerul de Neamţ sub titlul „Deputatul Arsene, vedetă într-un film porno. Interzis copiilor sub 18 ani !”
 
Dacă imaginile sunt reale, în înregistrare este vorba de deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, aflat în compania unei tinere cu care întreţine relaţii intime. 
 
„Nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!“
 
Protagonistul înregistrării a reacţionat în această dimineaţă postând pe contul său de facebook un comunicat în care susţine că este vorba de o discreditare din partea unor adversari politici care s-au folosit pentru a-şi atinge scopul de un trucaj video.  
 
Redăm alăturat răspunsul oficial al deputatului Ionel Arsene faţă de scandalul în care a fost implicat. 
 
„Condamn modul mizerabil în care s-a încercat discreditarea mea şi a activităţii mele. Folosirea unor astfel de mijloace arată că, pentru unii dintre adversarii mei, obiceiurile vechi nu dispar niciodată. Calomnia şi minciuna sunt instrumente care arată slăbiciunea celor care au ales să le utilizeze. Fără argumente reale şi solide, unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni! Am încredere în ceea ce fac în slujba cetăţenilor, ca reprezentant în Parlament al judeţului Neamţ, şi în deciziile mele în calitate de preşedinte al unei organizaţii de partid. Voi lupta întotdeauna împotriva celor ca ei, cei care nu au curaj să iasă public şi să lupte cu argumente, dar aleg să o facă mizerabil, prin atacuri josnice şi lipsite de onoare. 
 
Este regretabilă implicarea a două instituţii de presă în această acţiune de discreditare. Sunt un susţinător al libertăţii presei, dar cred cu tărie că jurnaliştii trebuie să fie responsabili pentru acţiunile lor în faţa opiniei publice. Nu au voie să se joace cu destinele oamenilor! Nu au voie să permită să fie folosiţi în asemenea acţiuni  îndreptate împotriva unor persoane. Rolul presei este de a informa oamenii, nu de a distruge vieţi pentru patronii de presă sau alţi beneficiari. De aceea, voi folosi toate mijloacele legale pentru a aduce în faţa justiţiei pe cei implicaţi în atacul abject la adresa mea. Cei responsabili trebuie să dea socoteală pentru acţiunile lor şi sper ca această situaţie să devină un exemplu pentru aceia care vor mai încerca pe viitor să facă astfel de gesturi condamnabile. 
 
Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea. Şi sunt convins că, la fel ca mine, nemţenii îşi preţuiesc familiile şi pe cei dragi şi vor fi alături de mine pe parcursul acestor evenimente. Pentru că cei care au făcut aşa ceva sunt în stare de orice. Ieri am fost eu, mâine poate fi altcineva care le stă în cale. Nu trebuie să le mai permitem să ne polueze spaţiul public cu ura lor, cu lipsa lor de onoare şi de moralitate. Pentru binele nostru şi pentru valorile care ar trebui să guverneze vieţile noastre, ale tuturor“ 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: