Şeful Poliţiei Piatra Neamţ şi-a prezentat demisia din funcţie, în urma scandalului izbucnit după ce a bătut o minoră

Şeful Poliţiei Piatra Neamţ şi-a prezentat demisia din funcţie, în urma scandalului izbucnit după ce a bătut o minoră

Comisarul şef Cezar Filip şi-a înaintat demisia din funcţia de şef al Poliţiei Piatra Neamţ

Cezar Filip şi-a prezentat miercuri seară demisia din funcţia de şef al Poliţiei municipiului Piatra Neamţ. Ofiţerul este în concediu medical până pe 28 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

După scandalul în care a fost implicat miercuri, 19 martie, odată cu apariţia filmării din sediul Poliţei Piatra Neamţ, comisarul şef Cezar Filip şi-a prezentat demisia. 
 
„Este vorba despre demisia din funcţie, nu din Poliţie. Urmează ca domnul comisar şef Filip să fie pus la dispoziţie, şi va lucra pe o funcţie inferioară. În acelaşi timp, îşi vor urma cursul cele două anchete, cea administrativă, pe linie disciplinară, a Biroului Control Intern, şi cea penală, a procurorilor, pentru abuz în serviciu”, a declarat comisarul şef  Paul Tablan, şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Neamţ. 
 
Înainte de a-şi prezenta singur demisia, ministrul Gabriel Oprea îi ordonase şefului Poliţiei Române să-l demită pe Cezar Filip din funcţie.
 
Comisarul-şef Cezar Filip a fost surprins în timp ce bătea o fată care se afla în camera de aşteptare a Poliţiei Piatra Neamţ. În imaginile surprinse de camera de supraveghere din spaţiul respectiv, se poate vedea cum şeful instituţiei, într-un acces de furie, loveşte o fată cu palmele şi cu piciorul, şi o bruschează.
 
Filmarea datează din data de 8 martie a.c., la ora 12.49, iar în imagini apare, alături de comisarul şef Cezar Filip, un alt coleg din poliţie, 
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: