VIDEO Un tânăr şi-a filmat bunica după ce i-a mâncat din greşeală prăjitura „îmbunătăţită“ cu canabis. Cum a reacţionat femeia

VIDEO Un tânăr şi-a filmat bunica după ce i-a mâncat din greşeală prăjitura „îmbunătăţită“ cu canabis. Cum a reacţionat femeia

FOTO: worldstarhiphop.com

O bunică din Statele Unite a încurcat prăjiturile şi a mâncat-o pe cea „îmbunătăţită“ de nepotul ei cu cannabis, reacţiile nostime ale femeii fiind filmate şi postate pe internet de tânăr. Înregistrarea a devent virală pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul este intitulat „Bunica mi-a mâncat comestibilele iar eu plâng”, şi a fost postat săptămâna trecută pe reţelele de socializare, fiind distribuit masiv chiar şi de site-uri de ştiri.

Din înregistrare nu e clar dacă prăjitura fusese făcută chiar de nepotul ei ori dacă acesta a „îmbunătăţit” prăjiturile făcute de femeie ca să vadă cum va reacţiona aceasta. 

Cert e că, după ce drogurile încep să-şi facă efectul, bunica este filmată vizibil ameţită, situaţie care pare să o distreze teribil, potrivit unilad.co.uk.
 
Femeia încearcă să pună mâinile pe un pahar şi, când a reuşit în cele din urmă să îl ridice de pe suport, îl ţine cu două mâini, ca un copil, cântă şi chichoteşte, iar în final îl pune cu greu înapoi.
 
 
Atât bunica ameţită, cât şi nepotul ei au rămas anonimi, chiar dacă filmuleţul a strâns peste 300.000 de vizualizări în doar câteva zile. 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: