VIDEO Sex oral în centrul oraşului Oradea. Imagini stupefiante cu doi tineri cocoţaţi pe statuia lui Mihai Viteazul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au fost filmaţi făcând sex oral pe soclul statuii lui Mihai Viteazul din Piaţa Unirii din Oradea. Imaginile scandaloase au fost postate pe internet, iar Poliţia Oradea a început o anchetă.

Un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 28 de ani au fost filmaţi în timp ce făceau sex oral în Piaţa Unirii din Oradea.

Filmarea, postată pe Facebook şi preluată de site-ul Bihon.ro, arată că tânărul beat care s-a urcat pe soclul statuii, şi-a dat pantalonii jos şi a aşteptat ca o tânără să "presteze", cerându-i, pe ton impunător, să continue actul sexual.

Tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice vorbeşte rudimentar, are în mână un pahar de bere şi se dă în spectacol într-un loc public, deşi i se atrage atenţia că "te vede lumea".

Scena a fost filmată cu telefonul mobil de alţi tineri, care s-au distrat copios inclusiv pe tema umilirii fetei, care, deşi înjurată, şi-a continuat treaba.

"După aproximativ un minut în care s-au adresat mai multe înjurături şi vorbe obscene, tânăra s-a oprit, de frică «să nu cheme garda» unul dintre cei care treceau prin Piaţa Unirii", scrie Bihon.ro.

Filmarea a fost ştearsă de pe Facebook, dar Poliţia s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

"Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de acţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.", a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Poliţiştii spun că au identificat cei doi protagonişti ai sceni porno, dar este căutat în continuare cel care a filmat scena.

Potrivit Codului Penal, cei doi tineri riscă închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite