VIDEO Poliţişti loviţi şi atacaţi cu pietre în Bihor. Ce s-a întâmplat cu scandalagii

Patru persoane au fost reţinute după ce i-au lovit şi atacat cu pietre pe poliţişti

Patru persoane, între care şi o femeie, au fost reţinute pentru 24 de ore, iar trei dintre ele au fost arestate preventiv în seara zilei de miercuri, 13 noiembrie, după ce au lovit şi au atacat cu pietre un echipaj al Poliţiei care venise să aplaneze un scandal conjugal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs în comuna bihoreană Ciumeghiu. Poliţiştii au fost solicitaţi, marţi după-amiază, să vină în ajutorul unei femei agresate de soţul ei. Oamenii legii i-au şi despărţit pe cei doi soţi, însă femeia a vrut să plece împreună cu ei, moment în care poliţiştii au fost atacaţi de familia bărbatului, aceştia îmbrâncindu-i şi lovindu-i cu pietre.

Ca să-i liniştească pe agresorii de etnie romă, unul dintre agenţii de poliţie a fost fost să folosească spray iritant, dar şi să tragă trei focuri de armă în aer. În final, atacatorii, trei bărbaţi şi o femeie, au fost imobilizaţi cu ajutorul mascaţilor şi conduşi la sediul Poliţiei Salonta unde au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru ultraj sub formă agravată, tulburarea liniştii şi ordinii publice. 
 
Miercuri, cei patru agresori au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru a fi audiaţi, iar în cursul după-amiezii şi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

În finalul dezbaterilor, care s-au prelungit până miercuri seara,  Judecătoria Salonta a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile în cazul a trei dintre ei, Ruben Lăcătuş, Arpi Lăcătuş şi Teodor Lăcătuş. În cazul femeii, Luminiţa Lăcătuş, instanţa a decis să o plaseze sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Măsura nu este definitivă, cei 4 inculpaţi având posibilitatea să o conteste la Tribunalul Bihor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările