VIDEO Un poliţist a oprit circulaţia pe cel mai aglomerat bulevard din Oradea, pentru a ajuta un bătrân de 90 ani să traverseze

VIDEO Un poliţist a oprit circulaţia pe cel mai aglomerat bulevard din Oradea, pentru a ajuta un bătrân de 90 ani să traverseze

Un poliţist din Oradea a oprit circulaţia pe cel mai aglomerat bulevard din centrul oraşului după ce a văzut că un pensionar nu poate coborî în pasajul subteran ca să traverseze, ajutându-l apoi să treacă strada.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrânul se afla la intersecţia Bulevardului Magheru cu strada Parcul Traian iar poliţistul, care conducea maşina de serviciu, s-a oprit la semafor, observând că stă dezorientat pe trotuar, motiv pentru care a oprit maşina ca să discute cu el. 
 
Aşa a aflat că pensionarul de 90 ani nu putea să coboare în pasajul subteran destinat pietonilor, din cauza unor probleme medicale şi, ca să îl ajute, a oprit circulaţia pe Bulevard, însoţindu-l până pe trotuarul din partea opusă a străzii. 
 
Impresionat de gestul poliţistului, unul dintre şoferii opriţi a înregistrat momentul iar apoi a postat filmuleţul pe un grup de pe reţeaua de socializare Facebook, mulţumindu-i poliţistului. "Azi la pranz, un politist opreste circulatia din intersectia B-dul Magheru - Parcul Traian, pentru a ajuta un batranel (care ar putea fi tatal, bunicul... oricaruia dintre noi), sa traverseze drumul... Respect, OMULE! Mai sunt printre noi si OAMENI!“, a scris orădeanul.
  

 
Poliţistul se numeşte Mircea Lucuţa, lucrează în Poliţie din 2002 şi este agent şef în cadrul Biroului Poliţie Rutieră din Poliţia Municipiului Oradea.

„Colegul nostru era de serviciu şi a sesizat că pensionarul este dezorientat şi s-a oprit să vadă ce problemă are. I-a spus că nu poate să coboare scările, aşa că a decis să-l ajute după care şi-a continuat treaba. Este un gest normal”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: