VIDEO A încercat să treacă fraudulos frontiera, ascuns în portbagajul unui BMW

VIDEO A încercat să treacă fraudulos frontiera, ascuns în portbagajul unui BMW

Tanarul era ascuns in portbagaj

În speranţa că va reuşi să treacă frontiera fără să fie observat de poliţişti, un tânăr de 19 ani s-a ascuns în portbagajul unui BMW, sub o pătură roşie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi dimineaţa, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un tânăr de 27 de ani  care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în România. În autoturism se afla ca pasager un alt tânăr de 19 ani.

"Cu ocazia controlului, în portbagajul autoturismului, sub o pătură de culoare roşie, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin. Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care a rezultat faptul că bărbatul ascuns este cetăţean român, se numeste Ioan G. şi are 19 ani. Acesta a declarat că a recurs la această metodă, deoarece nu avea documentul de identitate la el şi intenţiona să ajungă în Austria", se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii i-au întocmit tânărului acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi celor doi cetăţeni români aflaţi în maşină, iar cetăţeanului român ascuns în portbagaj pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările