VIDEO Imagini cumplite cu un motociclist lovit în plin de un şofer neatent. Bărbatul, care nu purta cască de protecţie, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captura
Foto: captura

Un accident mortal în care a fost implicat un motociclist în vârstă de 47 de ani, din judeţul Bihor, a fost surprins parţial de camerele de supraveghere din zonă. Imaginile prezintă impactul puternic cu autoturismul şi momentul în care motociclistul, care nu purta cască de protecţie, este aruncat în aer şi cade într-un şanţ.

Tragicul eveniment rutier s-a produs duminică, pe drumul judeţean 709,  lângă piaţa din localitatea bihoreană Batăr şi a fost provocat de şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 ani din aceeaşi localitate. 

Acesta a ieşit cu maşina din incinta pieţei şi nu s-a asigurat la intrarea pe drumul judeţean, izbind în plin motocicleta condusă de un alt localnic, un bărbat în vârstă de 47 de ani. 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, motociclistul, care nu purta casca de protecţie, a murit din cauza leziunilor suferite

De altfel, din imaginile surprinse de o cameră de supraeghere montată pe un stâlp de lângă piaţă, se vede că impactul a fost extrem de puternic, pentru că motocicleta circula cu viteză pe drum. 

Momentul impactului 

Imediat după accident, şoferul autoturismului a ieşit din maşină ţinându-se de cap. Motocicleta a fost spulberată de maşină, iar motociclistul a fost aruncat câţiva metri în aer. 

Poliţiştii rutieri continuă cercetările şi le atrag atenţia şoferilor că, odată cu încălzirea vremii, creşte şi numărul motocicletelor sau bicicletelor pe şosele, recomandându-le să fie atenţi la biciclişti înainte de orice manevră, atât la deschiderea portierelor, la plecarea de pe loc, cât şi la schimbarea direcţiei de mers. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite