VIDEO O femeie a fost filmată în timp ce fură dintr-o maşină parcată în Oradea

VIDEO O femeie a fost filmată în timp ce fură dintr-o maşină parcată în Oradea

Hoaţa a fost filmată dând târcoale maşinii

O femeie a fost surprinsă joi de camerele de supraveghere dintr-un cartier orădean, în timp ce cotrobăie într-un BMW parcat în faţa unui bloc, proprietara autoturismului făcând publice imaginile şi solicitând ajutor pentru identificarea hoaţei care, pentru că nu a găsit altceva, i-a furat asigurarea maşinii.

Din imagini se vede cum femeia dă târcoale maşinii, verifică întâi portiera şoferului şi, apoi, pe cea din dreapta faţă, care nu era asigurată, după care se asigură că nu o vede nimeni şi intră în autoturism.
 
Hoaţa a rămas în maşină mai puţin de un minut, fiind observată de un bărbat care a traversat parcarea, motiv pentru carea aceasta a ieşit din maşină şi a plecat grăbită. 
 
 
 

Proprietara autoturismului, căreia i-a dispărut asigurarea, a reclamat furtul la Poliţie şi a anunţat asiguratorul, pentru anularea poliţei, trimiţând apoi înregistrarea şi pe adresa de mail a publicaţiilor locale ca să ceară sprijinul orădenilor, pentru identificarea hoaţei.

 
„Nu am idee cine este femeia în cauză, dar toată lumea care a văzut filmarea spune că se vede că ştia de problemă, ori că m-a urmărit, că nu a încercat la maşinile scumpe din parcare", a explicat păgubita. Potrivit acesteia, hoaţa a reuşit să intre în autoturism deoarece sistemul de închidere este defect. „Nu îmi merge închiderea şi abia luni am programare la mecanic”, a mai spus proprietara maşinii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: