VIDEO Drama unor părinţi din Bihor -fiica lor a fost omorâtă cu bestialitate de fostul iubit. I-a tăiat jugulara şi a aruncat-o în faţa poliţiştilor

Un bihorean si-a ucis iubita dupa ce i-a taiat gatul cu cutitul

Un bihorean a reuşit să îngrozească o ţară întreagă după ce şi-a omorât iubita cu bestialitate. Plecată la muncă în Belgia, bihoreanca Dorina Ştef (37 de ani) a fost ucisă de fostul iubit, Zetocha Ludovic (38 de ani) care i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

La mijlocul săptămânii trecut, Dorina Ştef (37 de ani), o româncă din localitatea bihoreană Subpiatra, comuna Ţeţchea, a fost ucisă cu bestialitate de fost ei iubit Ludovic Zetocha (38 de ani), tot un bihorean din localitatea Lugaş.

Potrivit presei belgiene, Dorina locuia cu fiul ei, dintr-o relaţie anterioară, într-un apartament în Graaf Van Hoornestraat, Anvers. Din fericire, în ziua producerii crimei acesta era plecat la bunicii din partea tatălui.

Divorţată de un italian, Dorina a început o relaţie cu Ludovic  iarna trecută. "S-au cunoscut în iarnă, la discoteca din Peştiş. Eu şi sora mea ne-am dus la discotecă, iar el a venit la ea, i-a cerut numărul de telefon şi pe urmă, în februarie, el s-a mutat la ea, în Belgia", ne-a declarat Elena Ştef, sora Dorinei.

La începutul relaţiei totul a fost minunat, însă, odată cu trecerea timpului, bărbatul a început să-şi arate adevărata faţă. A ajuns să o lovească pe Dorina care a decis să pună capăt poveştii dintre ei.

Bărbatul nu a putut să accepte decizia femeii aşa că a început să o terorizeze. I-a dat nenumărate telefoane în care a ameninţat-o, după care, într-o dimineaţă s-a reîntors la locuinţa acesteia şi a dat navală peste ea. Femeia a reuşit să-şi păstreze calmul şi l-a convins să iasă şi să o însoţească până la grădiniţă, acolo unde şi-a lăsat copilul. Ludovic i-a cerut să plece cu el şi cum l-a refuzat, acesta a lovit-o, după care  i-a furat maşina.

"Era de aşteptat să o caute, dar nu ne-am putut imagina că se va ajunge la o astfel de tragedie", ne-a mărturisit Ileana Ştef, mama Dorinei"

"În urmă cu 5 săptămâni a intrat peste ea, ba chiar a lovit-o şi i-a furat maşina. Dorina a reclamat la Poliţie că a fost lovită şi că i-a fost furată maşina, iar poliţiştii i-au dat un telefon cu o cartelă specială, ca să-i alarmeze în cazul în care ar mai fi căutat-o. Era de aşteptat să o caute, dar nu ne-am putut imagina că se va ajunge la o astfel de tragedie", ne-a mărturisit Ileana Ştef, mama Dorinei.

Săptămâna trecută , Zetocha a ajuns din nou în blocul unde locuia Dorina. A venit cu un plan bine pus la punct, conştiet fiind că dacă va suna la uşă femeia nu o să-i deschidă. Astfel, s-a urcat până la balconul apartamentului de la etajul unu, unde l-a atacat pe proprietar şi l-a sechestrat. A doua zi, ameninţându-l cu un cuţit, l-a obligat să sune la uşa Dorinei.

"Ar trebui chinuit. Este un criminal care ar merita tăiat şi dat cu sare", spune plin de durere Teodor Ştef, tatăl Dorinei"

Vâzând că este căutată de vecin, femeia a deschis uşa fără să stea pe gânduri, moment în care Ludovic a dat năvală în apartament. Dorina a ajuns să ia telefonul dat de poliţiştii belgieni şi să-i apeleze, iar aceştia au pornit spre apartamentul femeiii. Când a auzit sirenele şi şi-a dat seama că este încolţit, mintea bărbatului s-a întunecat, furios a luat un cuţit de bucătărie şi i-a tăiat jugulara şi a arucat-o în stradă, în faţa poliţiştilor.  În disperare s-a urcat pe balconul apartamentului cu cuţitul de bucătărie în mâinile  sângeroase. Ba mai mult, s-a şi mutilat după ce s-a tăiat şi el la gât. A ameninţat că va sărit, dar trupele de elită ale poliţiei locale şi federale au fost capabile să-l învingă. În cele din urmă, a fost reţinut şi  dus la spital, iar a doua zi a fost arestat.

" Acesta nu e om. E un diavol de om. Ar trebui chinuit. Este un criminal care ar merita tăiat şi dat cu sare", spune plin de durere Teodor Ştef, tatăl Dorinei.

Vecinii şi cei care au cunoscut-o pe Dorina sunt îngroiziţi de cele petrecute, şi au doar vorbe de laudă la adresa ei. Spune că era o persoană harnică şi la locul ei.

Nici sora lui Ludovic nu-şi poate explica gestul acestuia. "Nu ştiu de ce a făcut ceea ce a făcut, chiar nu-mi pot explica. Cred că băutura şi gelozia l-au făcut să recurgă la un asemenea gest", a afirmat sora criminalului.

Familia Dorinei este împietrită de durere. Crima s-a produs în ziua în care tatăl ei îşi serba ziua de naştere. În zilele următoare aceştia speră ca trupul neînsufleţit al Dorinei să fie adus acasă, ca să o poată înmormânta creştineşte.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Zi neagră pentru familia unuia dintre elevii care s-au sinucis aruncându-se de pe bloc. „A fost creştin şi va rămâne creştin“

Drama celor doi elevi din Bihor care s-au aruncat de pe bloc. Ce i-a spus unul dintre tinerii sinucigaşi mamei sale înainte să-şi ia viaţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: