VIDEO Doi tineri frizeri din Oradea au făcut un film prin care îndeamnă lumea să meargă la vot. „Păi dacă m-ai lăsat să aleg în locul tău, eu ce să-ţi fac?“

VIDEO Doi tineri frizeri din Oradea au făcut un film prin care îndeamnă lumea să meargă la vot. „Păi dacă m-ai lăsat să aleg în locul tău, eu ce să-ţi fac?“

Doi tineri din Oradea explică simplu şi cu umor de ce nu e bine să laşi pe alţii să decidă în locul tău.

Doi tineri de la un salon de estetică masculină din Oradea au realizat un filmuleţ în care îndeamnă lumea să meargă la vot, prezentând, prin intermediul unei scenete amuzante, ce poate ieşi când clienţii se lasă pe mâna frizerului în loc să spună ce vor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrarea a fost realizată de doi tineri artişti ai salonului de estetică masculină Elite Barbers' Gang Oradea.

"Acţiunea" se petrece chiar în salon, unde intră un client nehotărât, cum se întâmplă deseori, şi  se lasă pe mâna frizerului. "Fă oricum, n-am pretenţii. Ce iese, iese.E totuna pentru mine", zice băiatul din scaun, pentru ca, la  final, când vede ce se întâmple, să se apuce de cap şi să-i ceară frizerului socoteală. 

"Păi m-ai lăsat să aleg eu în locul tău, ce să-ţi fac?", îi răspunde acesta, adăugând şi că "vouă nu vă convine nimica, dacă nu aveţi responsabilitate şi nu vă asumaţi nimica, să nu mai aveţi pretenţii după-aia", iar în final şi preţul usturător al serviciului prestat: 200 lei. 

Clientul şi-a învăţat lecţia, căci bombăne la ieşire un "cred că trebuia să aleg eu până la urmă", dar filmuleţul are un alt substrat. "De ce să mergi la vot", după cum precizează şi realizatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: