VIDEO Alexandrina Hristov le-a cântat orădenilor poveşti de suflet, în ritmuri de jazz, soul şi funk

VIDEO Alexandrina Hristov le-a cântat orădenilor poveşti de suflet, în ritmuri de jazz, soul şi funk

Alexandrina Hristov a ridicat publicul în picioare, la filarmonica din Oradea

Aproximativ 300 de persoane au asistat marţi seară la concertul Alexandrinei Hristov & Band, la Filarmonica de Stat Oradea, în cadrul festivalului Toamna Oradeană.

Artista, originară din Republica Moldova, nu s-a dezmintit nici de această dată, oferind publicului o ora si jumatate de poveşti şi pilde cântate din suflet, cu vocea blândă şi duioasa care a consacrat-o, spectatorii fiind rupţi din poveste doar în momentele dintre piese, când sala filarmonicii răsuna de aplauze.

Om de lut

Piesele albumului „Om de lut" au fost cântate aproape în întregime, acesta fiind copilul de suflet al artistei, dupa cum ea însăşi declara: Om de lut este copilul meu, un copil frumos şi sănătos, gingaş, mai mult bemol decat major, rafinat si expresiv. Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut va canta despre drum, zbor, cautari, vapoare si mare, avioane si ochi verzi, despre dor si insomnie, flori şi nervi, Zorro şi Făt-Frumos... iubire şi cosmos, femei, ploaie şi vânt".Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: