Victoraş Micula, moştenitorul imperiului European Drinks, i-a şocat pe turiştii de la malul mării. Şi-a folosit avionul pe post de trambulină

Victoraş Micula, moştenitorul imperiului European Drinks, i-a şocat pe turiştii de la malul mării. Şi-a folosit avionul pe post de trambulină

Victoras Micula a sarit din avion

Cunoscut pentru extravaganţele sale, Victoraş Micula, fiul miliardarului Victor Micula, a ajuns la malul Mării Negre cu elicopterul, reuşind, încă odată să-i surprindă pe turişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai bogat copil milionar, cunoscut pentru extravaganţele sale nu s-a rezumat doar să meargă cu elicopterul personal la mare, aşa cum a făcut de mai multe ori, dar a şi sărit în valuri de o distanţă foarte mică atrăgând privirile turiştilor.  El şi-a folosit elicopterul pe post de trambulină ca să sară în mare.

Nu este pentru prima dată când beizadeaua face astefl de lucruri. La începutul verii Victoraş s-a lăudat prietenilor pe o reţea de socializare postând câteva fotografii făcute din elicopter deasupra mării.

În anul 2013 a mers tot cu elicopterul la mănăstirea Prislop, ca să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca.

În ultima vreme, Victoraş a ajuns tot mai des în atenţia presei de can can, atât din România cât şi din străinătate. El este faimos pentru stilul său de viaţă, şi pentru  plimbările cu elicopterul, cu yachtul sau cu Ferrari-ul. Micula jr. s-a lăudat că părinţii îi vor lua un Bugatti Veyron, una dintre cele mai scumpe maşini din lume.

Ultima dată a intrat în atenţia presei după ce s-a ales cu o nouă amendă. De această dată, bolidul  său Ferrari a fost cât pe ce să fie luat pe sus de poliţiştii de la parcări. Mai exact, maşina milionarului a fost parcată pe…o alee din parc.

Problema s-a rezolvat după ce Victoraş a scos 300 de lei din buzunar şi a achitat amenda. Iritat de situaţie, milionarul s-a urcat la volanul maşinii, a apăsat acceleraţia şi a demart în trombă.

Anul trecut, Victoraş şi-a şifonat bolidul de peste 200.000 de euro. Acesta s-a urcat băut la volanul automobilului său de lux. Când a fost somat de poliţie să oprească a apăsat pedala de acceleraţie, astfel că şi-a făcut bolidul praf chiar în faţa Spitalului Judeţean Bihor.

Tot anul trecut, Victoraş nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat, după ce l-a picat de două ori, ultima dată fiind prins în timp ce copia.

În ziua de 30 aprilie a dat o tură cu elicopterul pe litoral şi a postat pe contul de Facebook imagini de la înălţime cu nordul staţiunii, acolo unde se află cluburile de fiţe Ego, Fratelli, Le Gaga.

Fotografiind apoi eolienele din Dobrogea, Victor a filosofat: „Mulţi dintre voi sunteţi precum eolienele. Vă mişcaţi doar cand bate vântul“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: