Vezi Bihorul din balon! Astăzi balonul Orange survolează orașul Marghita

Cumperi cinci cărţi din Colecţia „Jules Verne“ şi vezi oraşul de sus! „Adevărul” şi „Orange” provoacă orădenii în această săptămână la o experienţă inedită  deasupra oraşului, în nacela balonului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nici nu simţi când balonul decolează de la sol. Zborul cu balonul cu aer cald este o plutire lină, pe oceane de aer, într-o linişte tulburată doar de vuietul arzătoarelor principale.

Cu toate că unii se gândesc la zborul cu balonul ca la un sport extrem, este unul dintre cele mai sigure mijloace de zbor. Unde mai pui că este şi cel mai romantic tip de zbor. Când eşti în aer te cuprinde o linişte de nedescris. Iar peisajele nu sunt niciodată mai frumoase ca atunci când le vezi de sus şi nu din spatele unui geam securizat, cum e atunci când zbori cu avionul sau elicopterul. Iar atunci când zbori dimineaţa, nimic nu se compară cu mângăierea primelor raze de soare. Poate cel mai frumos lucru la zborul cu balonul este că e plin de neprevăzut.

Suplacu de Barcău şi Aleşd, primele destinaţii

Expediţia „5 săptămâni în balon” continuă în această săptămână la Oradea. Echipa Adevărul de Seară Oradea şi cea a pilotului Ioan Istrate, cunoscut de colegii de breaslă după porecla de „John Balon”, au fost ieri în zona Suplacu de Barcău şi astăzi dimineaţă în zona Aleşd. În această seară, balonul va decola din Marghita şi va zbura deasupra oraşului. Vineri, primul zbor va avea loc la Beiuş, unde balonul va survola Depresiunea Beiuşului şi Monumentul Eroilor. Zborul de vineri seara este programat în zona Salonta, deasupra Lacului Homorog.

Orădenii în nacelă


Weekend-ul în schimb este dedicat câştigătorilor concursului care vor fi ridicaţi duminică în nacelă la o înălţime de 50 de metri. Orădenii care vor să vadă oraşul de la înălţime trebuie să se înscrie în concurs, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Oradea. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Puteţi câştiga un zbor cu balonul, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 10,99 lei.

Fii pe fază! Aventura continuă

„Caravana 5 săptămâni în balon“ ajunge în Oradea. Vino în weekend în  Parcul 1 Decembrie din Oradea să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie până vineri în orice Orange shop sau Orange store din cele două oraşe şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe ww.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările