Un văcar a omorât în bătaie un cioban, după ce s-au îmbătat împreună cu alcool sanitar

Un văcar în vârstă de 25 de ani a fost arestat astăzi, fiind acuzat că a omorât un cioban în vârstă de 55 de ani, pe o păşune de lângă Ştei. Potrivit lui Dorel Moţiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cearta dintre cei doi ar fi pornit fără motiv, de la nişte înjurături.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul lui Petru Hurban a fost găsit joi seară, cu capul zdrobit, pe un câmp în zona Rieni. Potrivit informaţiilor primite de la Dorel Moţiu, autorul crimei este Călin Lingurar, din Ştei, care lucra ca văcar. „Cei doi au băut împreună alcool sanitar şi, pe fondul consumului de alcool, au început să se înjure şi să se certe. Tânărul l-a bătut pe cioban cu bâtă până l-a omorât", a relatat Dorel Moţiu.

Şi-a recunoscut crima

Acesta a precizat că ucigaşul, Călin Lingurar, şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Astăzi, magistraţii Tribunalului Bihor au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările