Un tânăr de 20 de ani a fost omorât cu o motocoasă electrică. Victima şi criminalul erau rude

Un tânăr de 20 de ani a fost omorât cu o motocoasă electrică. Victima şi criminalul erau rude

Un tanar de 20 de ani a fost omorat cu o motocoasa electrica

Crimă înfiorătoare într-o localitate din Vestul ţării. Pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 20 de ani a fost omorât după ce a fostatacat cu o motocoasă electric.

Ştiri pe aceeaşi temă

O crimă îngrozitoare a şocat comunitatea din localitatea bihoreană Ţeţchea. Pe un camp din sat, un tânăr de 20 de ani a fost omorât cu o motocoasă electrică.

"Fapta a fost comisă pe fondul unui conflict pe care victima l-ar fi avut cu tatăl autorului. Se fac cercetări la faţa locului, urmând ca la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor să aibe loc audieri, la finalul cărora se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se vor dispune măsuri", procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor. 

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, dar şi un elicopter medical, iar salvatorii au încercat aproape o oră să-l resusciteze pe tânîr, însă, fără rezultat.

  "Avea o plagă la nivelul toracelui şi membrului superior. A fost resuscitat mai bine de o oră, dar fără rezultat", a declarat dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, sâmbătă, citat de ebihoreanul.ro.

Atacatorul are aproximativ 45 de ani şi este şi el din Ţeţchea, la fel ca victima sa.

Potrivit primarului comunei Ţeţchea, Ovidiu Drimbea  victima şi bărbatul care l-a omorât sunt rude mai îndepărtate şi locuiesc aproape unul de altul, la distanţă de câteva case.

“Am înţeles că ar fi de mult o stare conflictuală între cele două familii, dar probleme deosebite nu au fost”, a mai spus Drimbea pentru alesdonline.ro

Poliţişti criminalişti şi procurori încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs crima.

 

citeste totul despre: