Un bărbat periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie. Poliţiştii sunt în alertă

Un bărbat periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie. Poliţiştii sunt în alertă

Politistii sunt in alerta

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fugit din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei, fiind căutat de către poliţiştii bihoreni. Pacientul era internat în baza unei sentinţe penale dată în urma comiterii unor infracţiuni de ameninţare şi distrugere.

Florian Flonta, are 53 de ani, şi este din satul bihorean Inceşti, comuna Ceica. Bărbatul a plecat miercuri, în jurul orei 16, şi de atunci nu mai e de găsit.

„Imediat după primirea sesizării, poliţiştii bihoreni au demarat activităţile de căutare a acestuia, investigaţii în teren, verificări în zonele cunoscute ca fiind frecventate de acesta şi a fost solicitată urmărirea naţională a acestuia”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Flrian Flonta are următoarele semnalmente: înălţime 1,90 m, aproximativ 110 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, nu are semne particulare.

Ultima dată când a fost văzut purta trening vişiniu, cu inscripţia SPS ŞTEI, maieu gri şi era încălţat cu şlapi.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările