Un bărbat din Oradea îşi oferă pe OLX serviciile de „fertilizare şi inseminare naturală“ pentru femei. Ce calităţi trebuie să aibă acestea

Un bărbat din Oradea îşi oferă pe OLX serviciile de „fertilizare şi inseminare naturală“ pentru femei. Ce calităţi trebuie să aibă acestea

Un orădean a postat un anunţ inedit, miercuri, pe OLX, în care se oferă să „fertilizeze şi insemineze natural” orice femeie „generoasă şi discretă” care doreşte să apeleze la un bărbat "fertil şi fără vicii"

Bărbatul se oferă să ajute „în mod natural” orice clientă perfect sănătoasă care doreşte copil, totul „discret şi fără probleme”. 
 
„Sunt bărbat constituţie sportivă, sănătos, curat, 177/77/50 de ani, şaten cu ochi albaştri, studii medii, fără vicii, nefumător, nealcoolist”, se descrie orădeanul în anunţ, susţinând că e potent şi fertil, dovada fiind faptul că are deja un băiat mare şi frumos de 14 ani.
 
El pretinde că nu caută sex, ci vrea să ofere ajutor femeilor care îşi doresc un copil şi nu vor fertilizare in vitro sau nu vor să apeleze la Banca de Spermă, deoarece li se pare complicat şi costisitor. 
 
„Nu cred că s-ar pune probleme de etică, cred că e totul OK. Apelează cu încredere, sunt la dispoziţia ta. Rog seriozitate maximă”.
 
 
 
Anunţul, postat la rubrica de servicii, conţine şi câteva explicaţii despre modul în care se va derula "fertilizarea". Femeia trebuie să fie fertilă verificată şi sănătoasă, curată şi discretă. "Vom fi împreună o singură dată, fără probleme”, se scrie în anunţ. 
 
 Orădeanul este de acord şi să se întâlnească cu viitorul copil, dacă acesta va dori să-şi cunoască tatăl biologic, însă nu e de acord să contribuie financiar la creşterea lui. „Alte pretenţii materiale nu accept, fapt ce se stipulează şi prin contractul aferent serviciului prestat încheiat între terţi persoane”, punctează orădeanul. 
 
Căutat de reporterul Adevărul, orădeanul, care se numeşte Szabó Attila, nu a dorit să ofere alte amănunte despre serviciile sale, şi nici despre cât ar costa o astfel de "inseminare", arătându-se deranjat de faptul că anunţul său a stârnit interes public.
 
"Sunt femei care vor să-şi crească singure copilul şi care nu vor să apeleze la inseminare artificială ori la o Bancă de spermă. Ele pot să mă sune pe mine", spune orădeanul care intenţionează să scoată anunţul de pe OLX. 
 
"Eu nu vreau să am cliente din Bihor, ci cât mai departe de Bihor. Oricum, nu cred că e ceva neobişnuit. O să-l mut pe un site mai discret, să nu fie aşa expus", a mai declarat Szabó, care nu intenţionează să renunţe la ideea sa de afaceri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: