Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce un gard de cărămidă s-a prăbuşit peste ei, în Oradea

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce un gard de cărămidă s-a prăbuşit peste ei, în Oradea

FOTO: Arhivă

Un bărbat a murit, vineri după-amiază, iar un altul a fost rănit, după ce gardul din cărămidă al unei case s-a prăbuşit peste ei, pe o stradă din apropierea centrului municipiului Oradea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, locotenent Camelia Roşca, incidentul a avut loc vineri după-amiază, pe strada Bradului din Oradea, aflată în apropiere de centrul municipiului, unde un gard din cărămidă al unei case s-a prăbuşit peste două persoane.

"O persoană a decedat, iar echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD a preluat o altă persoană, rănită", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, potrivit Mediafax.

Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean şi şef al SMURD Bihor, a spus că un bărbat a murit, iar celălalt are contuzii şi fracturi la membre de gravitate medie.

Rănitul este investigat de medicii UPU.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: