Ultimul mesaj al tinerei executate în stil mafiot la Oradea. Femeia a distribuit un articol enigmatic despre invidie şi mânie

Ultimul mesaj al tinerei executate în stil mafiot la Oradea. Femeia a distribuit un articol enigmatic despre invidie şi mânie

Dalia Duca

Dalia Duca, tânăra răpită miercuri dimineaţă de pe strada Barcăului din Oradea, a fost găsită împuşcată în cap, pe malul Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea. De ore bune autorităţile încearcă să dea de urma criminalului, însă fără succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe contul de Facebook a Daliei Duca curg mesaje de condoleanţe. Cei care au cunoscut-o se arată şocaţi să afle că tânăra a sfârşit în mod tragic la vârsta de doar 24 de ani.

Un interlop local a împuşcat-o în cap şi a abandonat-o la marginea oraşului.

“Odihneşte-te în pace, fată frumoasă! Doamne-Doamne să aibă grijă de sufletul tău, dragă Dalia Adnilda Duca, să le dea putere şi mângâiere părinţilor Doina Duca şi Vasile Duca, bunicilor, apropiaţilor! Am să te păstrez în amintire ca "vară-mea aia mică", mereu veselă, optimistă, plină de viaţă, frumoasă şi cu zâmbetul pe buze! Aveai toată viaţa înainte, ţi-a fost furat timpul şi poate mai aveai multe de spus... până şi Cerul a început să plângă în seara aceasta! Dormi în pace, fată frumoasă!”, a scris verişoara Daliei.

Ultima postare pe contul personal al Daliei datează din 14 martie, cu o zi înainte să fie ucisă. Fata a distribuit un link în care se vorbeşte despre invidie şi mânie.

“Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela îşi ieşea din sine, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greşeală după alta şi pierdea lupta. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acel moment: războinicul a spus câteva insulte şi urmărea reacţia înţeleptului. Dar el a continuat să-şi vadă de ocupaţia lui. Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele. Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat”, şi-a descris postarea Dalia Duca.

Tot pe contul de Facebook, tânăra se descrie ca fiind Îngerul Diavolului („I'm angel of devil“).

Fiica unui fost poliţist, Dalia Duca a avut parte de o moarte în stil mafiot. În dimineaţa zilei de 15 martie, tânăra a fost răpidă de către Adrian Hladii, sau Adi Grasu cum era cunoscut în lumea interlopă, asta după ce bărbatul a tras mai multe focuri de armă în faţa casei în care locuia fata, rănind un alt bărbat ce se afla la aceasta. Unii vecini susţin că interlopul ar fi tras un foc de armă imediat ce fata a fost urcată în maşină, ea încercând să se împotrivească acestuia.

Bărbatul rănit a cerut ajutorul vecinilor care au sunat la 112, astfel că un echipaj de prim-ajutor l-a preluat şi transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă.

În tot acest timp, oraşul a fost împânzit de poliţişti care au încercat să dea de urma interlopului şi a fetei răpite. În jurul orei 14.00, poliţiştii au fost anunţaţi de către un cetăţean că maşina interlopului s-ar afla pe malul Crişului Repede. Mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului unde au găsit-o pe fată împuşcată în cap. Se pare că interlopul ar fi împuşcat-o de două ori în cap, după care, rănit şi el, ar fi trecut pe celălalt mal al Crişului. Poliţiştii îl caută de mai bine de 24 de ore, existând posibilitatea ca acesta să se fi sinucis, să se ascundă, sau să fi trecut graniţa în Ungaria.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani împuşcat de interlopul Hladii a fost operat la Spitalul Judeţean şi este în afara oricărui pericol.

Vă mai recomandăm:

Fiica unui fost poliţist, împuşcată mortal de un fost iubit. Cu câteva ore înainte, bărbatul l-a împuşcat pe actualul iubit

citeste totul despre: