Trei bihoreni și-au falsificat adeverințele de venit ca să împrumute 100.000 de lei de la bancă

Trei bihoreni și-au falsificat adeverințele de venit ca să împrumute 100.000 de lei de la bancă

Trei bihoreni au luat 100.000 de lei cu acte falsificate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au propus trimiterea în judecată a trei bihoreni, după ce aceștia ar fi falsificat mai multe documente, ca să convingă o bancă din Oradea să le acorde credite de nevoi personale. Metoda folosită de cei trei a reușit, bihorenii reușind să împrumute de la bancă 100.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

M.M., de 39 de ani, din Oradea, împreună cu C.V., de 35 de ani şi B.L., de 34 de ani, ambii din comuna Roşiori, au fost trimiși în judecată pentru înşelăciune, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Cei trei sunt acuzați că în luna ianuarie 2008 ar fi cerut trei credite de nevoi personale, de la o bancăî cu sucursala în Oradea, pe baza unor adeverințe de venit falsificate. Mai mult, după ce s-au văzut cu banii în buzunar bărbații nici nu ar fi plătit ratele împrumutului, reușind să se facă nevăzuți cu cei 100.000 de lei primiți de la bancă.

„Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspecţilor‟, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, Alina Dinu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările