TRAGEDIE A fost găsit bărbatul înecat în Crişul Repede. Două fetiţe şi-au pierdut părinţii

TRAGEDIE A fost găsit bărbatul înecat în Crişul Repede. Două fetiţe şi-au pierdut părinţii

Scafandrii au gasit trupul bărbatului după două ore de căutări

După aproape două ore de căutări, trupul bărbatului, în vârstă de 36 de ani, înecat în apele Crişului Negru, în localitatea bihoreană Batăr, a fost scos la suprafaţă. Din păcate, salvatorii nu au mai avut ce să-i facă decât să constate decesul.

Ştiri pe aceeaşi temă

O zi la scaldă, s-a transformat într-o tragedie pentru trei bihoreni. Toţi trei au murit încecaţi în apele Crişului Repede. Nenorocirea a avut loc în localitatea Batăr.

Potrivit martorilor, prima care a intrat în apă a fost fetiţa de 14 ani. Ea nu ştia să înoate şi a ajuns într-un loc unde apa avea câţiva metri. Mătuşa ei, în vârstă de 24 de ani,  a sărit să o ajute, dar şi aceasta s-a înecat. Soţul acesteia le-a sărit în ajutor, dar, cel mai probabil spun martorii, fetele au încercat să se agaţe de el şi l-a tras la fundul apei.

După o oră cele două femei au ieşit la suprafaţa, un bărbat aflat l-a scaldă le-a văzut plutind deasupra apei şi le-a adus la mal. Între timp au ajuns mai multe echipaje de salvatori. Medicii de la SMURD au început manevrele de resuscitare pentru cele două tinere, dar fără succes. Scafandii au reuşit să-l găsească şi pe bărbat, pe fundul Crişului, cu faţa în jos. Şi în cazul lui mdicii nu au mai putut decât să constate decesul.  În urma celor doi soţi au răma,s orfane, două fetiţe, una de un an jumate, şi una de cinci luni, iar familia tinerei de 14 ani este sfâşiată de durere .Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: