TRAGEDIE Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa în apele Crişului Negru, iar un altul de 14 ani se află în stare foarte gravă

TRAGEDIE Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa în apele Crişului Negru, iar un altul de 14 ani se află în stare foarte gravă

Medicii au încercat zeci de minute să-l readuca la viata

Crişul Negru a mai curmat viaţa unui tânăr. Este vorba despre un băiat de 19 ani care  s-a înecat, în această după-amiază, în localitatea bihoreană Drăgăneşti. La un pas de tragedie a fost şi un alt tânăr de 14 ani, care acum se află în stare gravă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri s-au dus astăzi să se răcorească în apele Crişului Negru. Inconştienţa lor a dus la o tragedie. Unul dintre băieţi, a murit în timp ce celălalt se zbate între viaţă şi moarte.

Cei doi au intrat în apă şi nu au mai ieşit. Un echipaj de medical a ajuns la locul tragediei şi au încercat să-i salveze. “ Cele două persoane au fost scoase la mal de cei aflaţi în apropiere la momentul producerii evenimentului. Tânărul de 14 ani a fost transportat la spitalul din Beiuş, respiră, dar prezintă hipotermie temporară, fiind în stare foarte gravă” a afirmat locotenent Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Din păcate, în cazul băiatului de 19 ani, eforturile depuse de medici nu l-au mai readus la viaţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările