Top 10 bancuri spumoase cu intelectuali. Ce descoperă Einstein, Newton şi Pascal când se joacă de-a v-aţi ascunselea

Top 10 bancuri spumoase cu intelectuali. Ce descoperă Einstein, Newton şi Pascal când se joacă de-a v-aţi ascunselea

Bancuri despre intelectuali Foto-zaiafet.blogspot.ro

Nu doar politicienii sau fotbaliştii sunt protagonişti ai bancurilor. Şi pe seama intelectualilor se fac glume. „Adevărul“ vă propune astăzi o selecţie cu cele mai bune bancuri despre intelectuali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Einstein,  Pavlov sau Nicolae Iorga sunt doar câteva dintre numele care apar în aceste glume. 

Trei logicieni intră într-un bar. Barmanul îi întreabă: „Doriţi toţi ceva de băut?" Primul logician răspunde: „Nu ştiu." Al doilea logician răspunde: „Nu ştiu" Al treilea logician răspunde: „Da!"

Einstein, Newton şi Pascal se joacă de-a v-aţi ascunselea. E rândul lui Einstein să de facă, aşa că se întoarce cu spatele, îşi acoperă ochii şi începe să numere până la 10. Pascal fuge să se ascundă. Newton desenează pe pămând un pătrat cu latura de un metru, chiar în dreptul lui Einstein, apoi se aşează în mijlocul lui. Einstein ajunge cu numărătoarea la 10 şi îşi descoperă ochii. Îl vede, imediat, pe Newton şi exclamă: „Newton, te-am găsit! Te faci!" Newton zâmbeşte şi spune: „Nu m-ai găsit pe mine, ai găsit un newton pe metru pătrat. L-ai găsit pe Pascal."

Un matematician şi un inginer au acceptat să participe la un experiment. Amândoi au fost invitaţi într-o cameră, unde, în celălalt capăt, pe un pat, era aşezată o frumoasă femeie goală. Li s-a spus că la fiecare 30 de secunde, le era permis să se deplaseze jumătate din distanţa dintre ei doi şi femeie. Matematicianul a spus „N-are niciun rost" şi a plecat. Inginerul, în schimb, a rămas. Înainte să iasă din cameră, matematicianul a exclamat: „Nu vezi, n-o să ajungi niciodată la ea?". La care inginerul răspunde: „Şi ce dacă? În curând o să fiu suficient de aproape pentru toate scopurile practice."

Un roman intră într-un bar şi cere un martinus.
„Vrei să spui un martini?" întreabă barmanul.
„Dacă-l vroiam dublu, ţi-aş fi spus." răspunde romanul.

De ce exista mai multe femei drăguţe decât inteligente? Pentru că bărbaţii văd mai bine decât să gândească. 

Soţia unui logician tocmai a născut. Doctorul pune nou-născutul în braţele tatălui. 
Soţia întreabă nerăbdătoare: „Deci, e băiat sau fetiţă?"
Logicianul răspunde: „Da."

Se spune că Nicolae Iorga se afla la masă la restaurant, când a constatat că nu avea ochelarii de citit. Cum fără ei nu distingea literele, marele învăţat s-a întors la persoana de la masa alăturată şi a rugat-o să-i citescă şi lui meniul. Persoana, un muncitor necalificat i-a răspuns:
– Îmi pare rău, nici eu nu ştiu să citesc!

Pavlov bea o halbă de bere într-un bar. Brusc, începe să-i sune telefonul. Pavlov ţâşneşte de pe scaun şi urlă: „Căcat, am uitat să dau de mâncare la câine!"

Ştefan cel Mare, pe un mal al Dunării, iar Baiazid pe celălalt.
Baiazid dă comandă să se aduca 1.000 de spahii pe marginea Dunării, Ştefan dă comandă să se înfigă zece steaguri pe marginea Dunării, Baiazid dă comandă să se aducă toata armata pe marginea Dunării, Ştefan dă comandă să se înfigă toate steagurile pe marginea Dunării.
Baiazid mirat trimite sol la Ştefan să afle ce-i cu steagurile?
- ”Spune-i lui Baiazid că mi se fâlfâie!"

Soţia programatorului îi spune: „Du-te la magazin şi ia o pâine, dacă au ouă, ia o duzină." Programatorul se întoarce acasă cu 12 pâini.

Va mai recomandam:

Ştefan cel Mare: „Oşteni, mâine ne batem cu turcii. Bă, dar să veniţi, că am vorbit cu oamenii ăia!“. Topul bancurilor cu cel mai mare domnitor al Moldovei

Top zece bancuri cu români şi unguri. „În Satu Mare, un tip intră într-un bar cu un crocodil în lesă şi întreabă: «Nu vă supăraţi, aici serviţi unguri?»“

Cele mai bune bancuri ale românilor despre DNA - „Cum beau cafeaua procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie? Cu lacrimi de corupt!“

„Ce-a făcut moldoveanul când a văzut prima dată trenul? S-a băgat dedesubt să vadă dacă e băiat sau fată!“ - cele mai bune bancuri cu moldoveni

De ce fug moldovenii după salvare? Ca să pupe crucea”. „Planuri de viitor: bluji am, jeacă-mi cumpăr, oleacă de bătaie ştiu...”. Top 10 bancuri cu moldoveni

„Ce face un poliţist dacă câştigă la loto? Îşi cumpără o intersecţie şi se privatizează“ – de ce fac românii mişto de poliţişti. Top 10 cele mai bune bancuri

Cum cântă un surdo-mut melodia „M-am născut în România?“. Îşi dă cu pumnii în cap! Top 10 bancuri cu români

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările