O primărie din România doreşte să-i amendeze pe cei care vor hrăni pisici, câini sau porumbei pe spaţiul public

O primărie din România doreşte să-i amendeze pe cei care vor hrăni pisici, câini sau porumbei pe spaţiul public

Ar putea fi interzisa hranirea porumbeilor si pisicilor

Nou regulament privind spaţiile verzi prin care se doreşte interzicerea hrănirii animalelor aflate în libertate. În săptămâna care urmează regulamentul va fi pus în dezbatere publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Oradea pregăteşte un regulament privind spaţiile verzi prin care vrea să interzică hrănirea animalelor aflate în libertate pe raza municipiului.

Una dintre prevederile care vor fi introduse este aceea de a interzice în Oradea hrănirea animalelor (de ex. a pisicilor şi porumbeilor) pe domeniul public.

După procedura de dezbatere, acest regulament urmează să fie aprobat cel mai probabil în şedinţa din august a Consiliului Local. Deocamdată, noul regulament nu a fost postat pe site-ul Primariei.

„Una din prevederile regulamentului va fi de a interzice hrănirea animalelor pe domeniul public, cum ar fi pisici şi porumbei. În anumite zone acestea au depăşit un număr rezonabil şi provoacă deranj”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Potrivit proiectului, cei prinşi că hrănesc animalele vor fi sancţionaţi cu amendă între 200 şi 500 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările