Spectacolul de operă „Don Giovani” închide stagiunea Filarmonicii de Stat Oradea

Opera dirijată de maestrul Cristian Sandu va aduce în fața publicului orădean un invitat de excepție. Tenorul spaniol Jose Concepcion va încânta audiența joi seara, în spectacolul de închidere a stagiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stagiunea 2009-2010 a Filarmonicii de Stat Oradea se va închide joi, la ora 19.00, prin opera „Don Giovani" de W.A. Mozart. Una dintre cele mai cunoscute opere ale lui Mozart, Don Giovani este o tragicomedie inspirată dintr-o legenda spaniolă care are în prim plan un aventurier cuceritor de femei. Spectacolul este o colaborare între Filarmonică, Teatrul de Stat şi Şcoala „Francisc Hubic" și îl are ca invitat special pe tenorul spaniol Jose Concepcion.

Organizatorii au decis ca această ultimă reprezentație să se desfășoare la Casa de Cultură a Sindicatelor. De accea, orădenii care au abonamente sunt rugați să-și rezerve locurile din timp. Aceia care vor să achiziționeze un bilet sunt așteptați la casieria Filarmonicii de luni până vineri, între orele 11.00 şi 15.00. Biletele se pot cumpăra și de la Casa Sindicatelor în seara spectacolului. Prețul unui bilet este de 26 de lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: